loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ons verhaal

Hot Hatch Automobiles B.V. is ontstaan door passie voor motorvoertuigen. We zijn een veelzijdig bedrijf met medewerkers die liefde voor het vak hebben. Daarom adviseren wij u graag bij de aanschaf van een andere auto.

Content Image 2

We bieden mobiliteit op een persoonlijke
en veilige manier.

Persoonlijk

Hot Hatch Automobiles is opgericht door en voor mensen met een hart voor auto’s. De kennis die ze opgedaan hebben in de diverse disciplines en het analyseren van het aanbod in de markt deed hun besluiten om hun passie te delen met u als klant. “Cars with emotion” . Een auto die ze zelf ook zouden rijden. Het aanspreekpunt voor mensen die nog een auto willen kopen en daar ook veel plezier aan beleven.

Exclusief

Een Hatchback met iets extra vermogen, een cabrio die net even meer verbaasd doet staan, een sportscar of SUV die net even anders is dan de regulieren in het segment, de Youngtimer met potentie en dat alles voor een prijs die uw aanschaf verantwoord maakt. Door dat wij zowel nationaal als internationaal door de jaren heen relatie’s hebben opgebouwd kunnen wij u steeds een wisselende en exclusieve voorraad aanbieden. Auto’s komen dus ook uit binnen en buitenland met volledige onderhoudshistorie.

1300

Auto's geïmporteerd

24

/7

Staan we voor u klaar

5

Aantal merken

9

,8

Klanttevredenheid

Een auto importeren. Onze werkwijze.

Home Middle Image

Stap 1

Bij Hothatch bestelt u uw gebruikte auto alsof het een nieuwe betreft. Wij nemen graag (persoonlijk) met u uw wensen door.

Stap 2

Dien uw aanvraag online bij ons in of neem contact met ons op per telefoon, e-mail of WhatsApp.

Stap 3

Na akkoord gaan wij de auto voor u ophalen. Wij regelen alles, van transport en douane tot tenaamstelling.

Dit vinden onze klanten

Hot Hatch Automobiles is een vertrouwd adres op het gebied van kwalitatief hoogwaarde voertuigen. Wij zijn een onafhankelijke en door het RDW erkende importeur. Hierdoor leveren wij iedere gewenste auto met volledige fabrieksgarantie. Lees de ervaringen van onze klanten.

4 / 5Johan Bouva

Zoek je een betrouwbaar adres voor een import auto. Dan is dit een goed adres.

5 / 5Marcel Ootes

Vriendelijke ontvangen, goed uitleg gegeven van de auto.

Morgen Internet - Zorgeloos website